Onsdagskvällar

Gussjönorets onsdagskvällar med anor sedan flera decennier är Norets sanna trivselkvällar som lockar en blandad publik med såväl ungdomar som medelålders och äldre. Ofta ser vi barnfamiljer som söker sig till Gussjönoret dessa kvällar, vilket ger en unikt familjär känsla av överbryggande mellan generationer.

Tiderna dessa kvällar är 20:00-24:00 (30/5 19:00-24:00).

Att välkomna barn och ungdomar till onsdagarna på Noret är något som ligger oss varmt om hjärtat, varför barn under 15 år alltid går in gratis i målsmans sällskap medan ungdomar 15-17 år har rabatt på entrépriset. För att kunna ta del av rabatten begär vi dock att åldern kan styrkas med legitimation, detta för att alla skall ges samma förutsättningar.

Sommaren 2018 har vi valt att flytta säsongens första kväll till Ramvik Folkets Hus, till följd av den havererade dansbanan på Gussjönoret. Den kvällen blir dock tillägnad "Noret" och genomförs till förmån för återuppbyggnaden av dansbanan.

Denna sommar lanserar vi också en tvådagarsspecial "Malungs-nobben" där vi förutom onsdagen den 18 juli med Casanovas också traditionsenligt gästas av Blender torsdagen den 19 juli.